Adela Popescu feat. Sorana – Curaj

6.2 Merge
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

  • Cu bunicii
  • Între fete

Nu se ascultă

  • În club
  • În public
Instrumentaţie: 6.6
Voce: 5
Videoclip: 7

Adela Popescu nu era fata aceea care se ocupa cu nişte telenovele pe la televizor?

Într-un videoclip care se remarcă în special prin faptul că este o mare reclamă la Oriflame, Adela îşi încearcă vocea pe o melodie de amor pozitiv. Având în vedere că materialul muzical vine de la o persoană pe care o asociezi cu un alt fel de activitate, melodia sună suficient de bine încât să îi oferi câte o reluare din când în când.

Acum, ştiţi voi melodiile alea în care o gagică sexi se vaită pe tot parcursul melodiei pentru ca la final să apară un negru care să vorbească neinteligibil vreo 30 de secunde? Cam asta este senzaţia pe care mi-a creat-o apariţia Soranei pe final. Atât că nici măcar la nivelul negrului ăla nu se ridică. Iarăşi am rămas cu senzaţia că această combinaţie a fost făcută special pentru a o pune pe Adela în antiteză cu un artist mai slăbuţ generînd astfel senzaţia că este o cântăreaţă mai bună decât este de fapt.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette