Adrian Eftimie – Lonely

5.1 Banal
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

  • În somn
  • La pilates

Nu se ascultă

  • În maşină
  • În club
  • La birou
Instrumentaţie: 4.5
Voce: 6
Videoclip: 5

Pfui… M-a dezamăgit rău de tot melodia asta. E ca un orgasm d-ăla la care tot aştepţi să vină, iar el refuză cu încăpăţânare. Adevărul este că e doar vina mea, am avut pretenţii prea mari de la ATB-ul autohton, deşi credeam (şi speram) că genul acesta de muzică a murit de mult.

Cum e şi normal în astfel de cazuri auzim tot soiul de efecte pe fundal, cu o linie melodică ce pe alocuri pare să îţi aducă aminte că face parte dintr-un material muzical şi un intermezzo vocal feminin (evident). Apropos de treaba asta, având în vedere apetitul artiştilor români pentru “feat.” m-a surprins să constat că domnişoara care şi-a împrumutat vocalizele pentru această compoziţie muzicală nu este menţionată deloc. Probabil s-a considerat că aportul ei, de a repeta obsedant acelaşi refren, nu era suficient pentru a merita o astfel de onoare. Nici videoclipul nu reuşeşte să mai salveze din aparenţe, fiind la fel de banal şi plictisitor ca restul prestaţiei artistice.

Dacă eşti DJ şi plănuieşti să pui melodia asta într-o seară în club, asigură-te că pui ceva tare şi dur imediat ca să îţi trezeşti clientela.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette