Alina – Tu eşti vara mea

4.6 Slab
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

  • Cu fetele

Nu se ascultă

  • În club
  • La petrederi
Instrumentaţie: 2
Voce: 6
Videoclip: 6

Cred că încep să observ o traiectorie a muzicii româneşti. Una dată, din păcate, de lipsa unor compozitori inspiraţi. Instrumentaţia din acest videoclip este incredibil de discretă forţând-o pe biata fată să ducă singură tot greul cântecului. Teoretic acest lucru nu ar trebui să fie ceva rău… cu condiţia să beneficiezi de aportul unui artist cu o voce fantastică. Fără să îi reduc meritele pentru efortul depus, Alina nu este acea voce fenomenală care să poată transforma de una singură o melodie într-un succes.

Practic ceea ce ni se serveşte sunt nişte zdrăngănele punctate de nişte başi şi acorduri rupte de pian, peste care fata se străduieşte să îşi pună vocea în valoare fără nici un moment de respiro. Pachetul este completat de un clip suficient de bine filmat ca să mai mute atenţia de la eşecul auditiv şi să o fixeze pe obiective mai pământene.

Dacă vreţi să o ajutaţi pe fata asta să devină un artist mare, căutaţi un compozitor care să ştie să îi facă nişte melodii potrivite pentru performanţele ei vocale.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette