Claudia Pavel – Sună-mă

5.3 Banal
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

  • Acasă
  • La radio
  • În maşină

Nu se ascultă

  • În club
  • La birou
  • La televizor
Instrumentaţie: 6
Voce: 9
Videoclip: 1

“Dragă Claudia, nu ştiu cu ce regizor sau echipă colaborezi, dar te rog cât de tare se poate: ARUNCĂ-I la gunoi! Nu am mai văzut un videoclip atât de oribil realizat şi fără nici o noimă de pe vremea când “Dozatorul” era hitul verii. Şi dacă tot suntem la capitolul acesta poate îţi cauţi şi un textier mai inspirat, capabil să scrie mai mult de opt versuri.”

Cred că epistola de mai sus exprimă suficient de clar opinia pe care o am despre această realizare artistică. Şi este foare păcat deoarece Claudia Pavel are una dintre cele mai bune voci din industria muzicală românească la ora actuală. Dacă asculţi melodia aceasta în căşti şi cu ochii închişi, pentru a fi ferit de calvarul vizionării unei asemenea monstruozităţi, n-are cum să nu îţi placă.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette