Otilia – Aventura

2.6 Naşpa
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

  • Pe ascuns

Nu se ascultă

  • În public
Instrumentaţie: 4
Voce: 1
Videoclip: 3

Nu ştiu de unde a apărut fata asta, dar nu ar strica să se întoarcă acolo. O voce mai stridentă şi deranjantă decât a ei nu am mai auzit de mult. Serios, e aproape pe acelaşi nivel cu Janice. De aceea nu mă miră faptul că tot videoclipul este o odă închinată calităţilor adevărate ale domnişoarei: ţâţele şi fundul, pe care ni le tot serveşte languros la fiecare secundă.

Un aranjament instrumental slab, un videoclip de cartier şi o voce care trezeşte morţii nu au cum să formeze un pachet muzical atractiv. Întregul acesta este atât de slab realizat încât mă surprinde că au mai avut curajul să-l lanseze public. Sau pur şi simplu au considerat că românii sunt dispuşi să înghită orice.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette