Mihai Chiţu feat. Pacha Man – Tot ce vreau

6.3 Merge
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

  • După despărţire
  • Acasă

Nu se ascultă

  • Club
  • Birou
Instrumentaţie: 5
Voce: 6
Videoclip: 8

“Tot ce vreau” este o melodie uşoară care, în mod surprinzător, chiar are o poveste pe care o transmite. Uşor sentimentală, încearcă să smulgă nişte emoţii din audienţă atât prin versurile lacrimogene cât şi prin străduinţa lui Mihai Chiţu de a părea afectat. E o melodie care merge bine dacă tocmai ţi-ai luat papucii de la partener/parteneră şi eşti în faza aia confuză în care nu ştii încă dacă este cazul să te bucuri sau să plângi.
Melodia în sine nu are nimic spectaculos, instrumentaţia şi linia melodică sunt construite special pentru a susţine şi accentua calităţile vocale ale solistului. Calităţi care nu sunt chiar atât de extraordinare. Băiatul duce bine mai multe octave, dar vocea lui nu are un timbru aparte, nimic ce să te facă să îl reţii sau măcar să îl recunoşti ulterior dacă îi auzi vreo piesă la radio. Pe de altă parte nu înţeleg prezenţa lui Pacha Man. N-are nici o treabă, nici cu stilul, nici cu povestea, iar per total nu aduce nici un plus de valoare cântecului. Pare pus acolo parcă pentru a exista o antiteză între el şi solist care să îl avantajeze pe Mihai Chiţu.
Videoclipul este de departe cel mai reuşit element din acest mix. Este construit evident pe ideea cântecului şi vine să accentueze foarte bine mesajul transmis.
În concluzie, este genul acela de videoclip pe care-l vezi o dată sau de două ori în viaţă. Eventual îţi mai aduci aminte de el când te apucă melancoliile.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette