Ad Hoc – Să-mi cânţi cobzare (GoT version)

2

7.5 Bun
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

 • Acasă
 • La bere

Nu se ascultă

 • În club
 • Cu rockeri
Instrumentaţie: 8
Voce: 7.5
Videoclip: 7.1

Mi-a picat azi sub ochi videoclipul de mai sus, un material în mod clar conceput pentru a profita de imensa popularitate a serialului Game of Thrones şi cu speranţa la o viralizare facilă. Am senzaţia că le-a ieşit de vreme ce a ajuns videoclipul şi la mine, o persoană relativ neinteresată de genul acesta de muzică.

Vorbind strict pe realizarea artistică melanjul acesta de folk şi Game of Thrones mi-a gâdilat timpanele (şi egoul) într-un mod foarte plăcut. Am câţiva prieteni, mai buni cunoscători ai genului, care în mod cert vor fi oripilaţi de mixaj. Din partea mea însă vor lua cu certitudine nota de trecere pentru simplul motiv că mi-au smuls un zâmbet ascultându-i.

Videoclipul este minimalist, nimic de spus la acest capitol, dar nici nu pot să spun că aveam aşteptări mai mari de la o asemenea trupă.

PS: Îmi place la nebunie cum sună tema Game of Thrones la cobză. Grin

Tags

2 Responses

 1. Ursu

  Mulțumim mult pentru cuvintele frumoase! Ne-am distrat fantastic făcând nerozia asta. Suntem într-un turneu continuu și timpul nu ne-a permis să filmăm ceva în altă calitate. Totul a fost făcut într-o singură repetiție, dar ne bucurăm dacă și-a atins scopul.
  Inimă Usoară!

  Ursu (Ad Hoc)

  Reply
 2. Critic

  Mult succes la concerte! Iar cand aveti timp sa mai faceti traznai d-astea ca ne plac. Razz

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette