Connect-R feat. Chris Meyer – Still

4.5 Slab
User Score: 3.8 (1 votes)

Se ascultă

  • Habar n-am

Nu se ascultă

  • Când lucrezi
  • În maşină
Instrumentaţie: 2.5
Voce: 6
Videoclip: 5

Încerc şi eu să înţeleg o chestie şi nu prea reuşesc. De unde vine mania asta a artiştilor de a-şi repeta pe parcursul melodiei numele? Pot înţelege să precizezi la început sau la sfârşit în ideea că cine ascultă melodia la radio să afle cine cântă. Atât că această practică nu mai este viabilă de vreme ce oricine are un Shazam sau ceva asemănător pe telefon. În cazul de faţă, nu doar că îşi precizează numele în timpul cântecului, dar au dus practica la un nou nivel facându-şi refrenul pe aceste baze. Poate că n-ar fi fost un lucru atât de strident dacă nu s-ar fi repetat refrenul acela obsesiv de des.

La fel ca de altfel şi linia melodică în care cu greu am diferenţiat două “loop-uri”. Nu am nimic cu stilul acesta de a repeta aceleaşi segmente muzicale. Cu condiţia ca ele să fie într-adevăr antrenante şi plăcute, nicidecum plictisitoare ca cele din “Still”. N-ar strica să se uite puţin pe la DJ Tiesto, Armin van Buuren… sau mai bine la Astral Projections.

Combinaţia asta de stil ATB cu voce de rastaman nu este atât de rea pe cât îmi imaginam, doar că speram la mai multă diversitate ca să nu mă ia somnul. Serios, cu greu am rezistat până la finalul cântecului.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette