Nicole Cherry – Până vine vineri

6.8 Merge
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

  • La radio
  • În maşină
  • Cu colegii

Nu se ascultă

  • În club
Instrumentaţie: 8
Voce: 6.5
Videoclip: 6

Uite că se pot crea şi nişte cântecele drăguţe şi interesante. Fondul muzical este mult mai interesant decât m-au obişnuit operele româneşti până acum. Chiar la un moment dat a avut o ruptură de stil şi ritm foarte bună şi integrată bine în context.

În ce priveşte cântăreaţa, se simte că e doar la începutul carierei, iar vocea ei mai are nevoie de ceva timp pentru a i se maturiza. E suficient de melodioasă, ştie să ducă mai mult de două note, chiar dacă în general cântecul nu este unul dificil şi care să pună probleme serioase de interpretare. Sunt curios cum va evolua în câţiva ani această voce şi dacă maturizarea îi va aduce acel plus de care are nevoie pentru a se impune pe o piaţă atât de competitivă.

Videoclipul este în temă cu mesajul melodiei, acela al distracţiei aşteptate la sfârşit de săptămână, jovial şi tineresc. Ca de obicei nu mă leg de filmare, unghiuri, tehnici şi chestii de genul acesta decât dacă ceva este mult prea naşpa sau incredibil de spectaculos. Ceea ce nu este cazul aici.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette