Alina Eremia – Played you

2.8 Naşpa
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

  • Nicăieri

Nu se ascultă

  • Oriunde
Instrumentaţie: 1.3
Voce: 3.2
Videoclip: 4.1

Tot ce mă pot gândi urmărind acest videoclip este că văd o palidă imitaţie de Beyonce. Iar ar trebui deja să arate cât de puţine are de oferit.

La capitolul fundal muzical realmente nu am ce spune pentru că este sublim, dar lipseşte cu desăvârşire. Iar Alina ar trebui să se limiteze la genuri muzicale ce îi sunt mai facile. Realmente au fost momente când mi-am scos căştile de pe urechi pentru că nu îi mai suportam zbieretele chinuite. Genul acesta de abordare muzicală nu îi face bine deloc pentru că îi scoate în evidenţă tocmai limitele vocii ei.

Oh, v-am spus că încearcă să o imite pe Beyonce? Dacă nu mă credeţi uitaţi-vă la scenariul videoclipului. Grin

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette