Dan Bittman – Şi îngerii au demonii lor

8.7 Excelent
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

  • La radio
  • La birou
  • În maşină

Nu se ascultă

  • În club
  • În Bamboo
Instrumentaţie: 9
Voce: 8.7
Videoclip: 8.4

După atâtea tentative şi rebuturi este o adevărată plăcere să îţi pice în căşti şi o melodie cu nerv. E păcat că această realizare vine de la un artist ce se apropie bine de tot de vârsta senectuţii şi nicidecum de la valul de tineri ce au invadat scena românească.

Un cântec cu un mesaj puternic, interpretat foarte bine de Dan Bittman, chiar dacă are nişte salturi octavice pe refren mai dificil de abordat.  Performanţa cântăreţului este dublată bine de o instrumentaţie puternică cu nuanţe individuale foarte plăcute. Aşa se face un cântec adeveărat, ca un dans antrenant între voce şi instrumentaţie, în care ambii “parteneri” au posibilitatea de a-şi etala atuurile.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette