Anna Lesko – In my bedroom

4.1 Slab
User Score: 4.5 (1 votes)

Se ascultă

  • La beţie

Nu se ascultă

  • La birou
  • În maşină
Instrumentaţie: 3
Voce: 4.5
Videoclip: 5

Erau vremuri când Anna Lesko era ceva mai inspirată în selectarea pieselor muzicale pe care să le lanseze. De data aceasta se scaldă într-o mediocritate specifică muzicii româneşti.

Încearcă să intre pe o piaţă nouă, muzica de club, atât că nu şi-a ales deloc bine colaboratorii pe partea de compoziţie muzicală. Aceasta se rezumă la o zdranga-zdranga banală cât timp îşi etalează ea corzile vocale şi o tentativă melodică ceva mai răsărită între aceste episoade. Din păcate pentru Anna, faptul că orchestraţia nu o ajută aproape deloc scoate mult mai evident în faţă faptul că nu tocmai vocea a fost acel element care a propulsat-o pe scenele noastre.

Dacă este ceva ce a rămas neschimbat la ea este modul în care este prezentată în videoclipuri, mult prea lascivă, provocatoare şi fatală pentru femeia care este de fapt. Îi prevăd un succes delirant prin discotecile din Vaslui.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette