Sonny Flame – Loca Pasion

4.1 Slab
User Score: 5.3 (1 votes)

Se ascultă

  • Bamboo
  • În discotecă

Nu se ascultă

  • Oriunde
  • Altundeva
Instrumentaţie: 4.5
Voce: 4
Videoclip: 4

Cam asta se întâmplă atunci când te uiţi pe lista de melodii a unui album şi nu prea ai nimic ce alege mai răsărit pentru un videoclip. Iei o melodie decentă spre banală, muţi locul de filmare într-un decor paradisiac unde pui o divă să-şi unduie formele sexy şi… zbang, te lauzi cu un hit de vară.

Mi-este realmente foarte greu să găsesc cuvinte pentru a prezenta această realizare muzicală. Atât de banală este din toate punctele de vedere. Un scenariu de deja vu, o linie melodică ce n-are nici un zvâc în nici un moment al interpretării şi un băjet cu o voce plată, dar epilat până la sânge (moartea femeilor) este tot ce poţi regăsi aici. Aşa că nu mă miră ca am dat de melodia asta la vreo doi ani de la lansarea oficială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette