John Diamond – Iubirea-i o vară

6.3 Merge
User Score: 5.9 (1 votes)

Se ascultă

  • La Feteşti
  • Cu dulceaţa

Nu se ascultă

  • În club
  • Acasă
Instrumentaţie: 6
Interpretare: 6
Videoclip: 7

Nu ştiu dacă melodia asta m-a prins într-un moment de melancolie mai accentuat, dar mi se pare, în mod bizar, că sună destul de bine. Asta în ciuda faptului că tipul cântă de parcă îl strânge slipul.

Este genul acela de melodie pe care îl poţi asculta lejer când stai la coadă pe autostradă la Feteşti şi speri ca noua cucerire de pe locul din dreapta să nu se plictisească prea repede de acea escapadă. Fără să strălucească din vreo privinţă melodia asta este, aşa cum spun noile generaţii, ascultabilă; dar în nici un caz memorabilă. Va deveni rapid la fel de efemeră ca şi bruneta de pe plajă.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette