Crush feat. Alexandra Ungureanu – C’est la vie

7.5 Bun
User Score: 0 (0 votes)

Se ascultă

  • În fundal la cafenea
  • Acasă cu iuby

Nu se ascultă

  • La volan
  • La petrecere
Instrumentație: 5
Videoclip: 8.5
Interpretare: 9

Trebuie să recunosc faptul că am ascultat melodia asta de mai multe ori până m-am decis să scriu despre ea. După atâtea audiții am rămas cu oareșcare sentimente contradictorii. În primul rând, vocea Alexandrei este pentru timpane ceea ce o mână diafană de maseuză tailandeză este pentru piele. Pe de altă parte, din nefericire pentru piesă, instrumentația este ruptă dintr-un film de groază extrem de prost, genul ăla de film la care nu te uiți nici când ai 14 ani. Unul dintre motivele pentru care am fost nevoit să ascult de mai multe ori melodia a fost linia melodică din cauza căreia adormeam undeva pe la jumătatea piesei.

La final de analiză nu pot să nu remarc faptul că se pot realiza videoclipuri drăguțe, cu o poveste solidă, pe bugete reduse și fără prea multe farafastâcuri artistice de intelectuali neînțeleși.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette